Postimet

Mirënjohje bashkëpunimi nga Universiteti “Kadri Zeka” për IMC-Natura

Posted on

Industria e mishit “Calabria-Natura” sot u nderua nga Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, për bashkëpunim dhe ndihmesë të parezervë për të gjithë studentët e fakultetit Ekonomik dhe gjithashtu për përkahje në arritje të qëllimeve të këtij institucioni profesional edukativo-arsimorë. Pronari i kësaj insustrie z.Xhelal Selimi ka deklaruar se do të jetë gjithnjë në gatishmëri për të […]